Lietuvis laimėjo „Thursday Thrill“ turnyrą!

Lietuvis laimėjo „Thursday Thrill“ turnyrą! 0001
Dalinkis šia žinute socialiniame tinkle
  • Lietuvis laimėjo „Thursday Thrill“ turnyrą!

Vienas didžiausių internetinio pokerio turnyrų „Thursday Thrill“ šįryt priklausė lietuviui! Po daugiau nei 12 valandų trukusios alinančios kovos, Lietuvos atstovas „NikiStar777“ užlipo ant aukščiausio apdovanojimų laiptelio.

1,050 dolerių įpirkos „Thursday Thrill“ sudomino 488 žaidėjus. Nuo įpirkos, 500 dolerių keliavo į reguliarų prizinį fondą, tuo tarpu kita dalis atitekdavo žaidėjams už sumedžiotą varžovą.

Bendrą turnyro prizinį fondą sudarė 488,000 dolerių, o „NikiStar777“ atsiriekė stambiausias dalis. Visų pirma, tapęs čempionu, jis gavo 43,450 dolerių iš reguliaraus prizinio fondo. Tuomet jam priklausė maždaug 25,500 dolerių už turnyro metu eliminuotus oponentus, o galiausiai, užėmęs pirmąją vietą, atgavo visas „surinktas galvas“ - dar 25,500 dolerių.

Didžiausią karjeros pergalę pelnęs „NikiStar777“ bendrai susižėrė 94,000 dolerių!

Daugiau straipsnių

Ką galvojate?